top of page
Sitting on Rock

Wil jij ook out of the box werken, maar weet je niet hoe? 

Let's lean in...

Mag ik zonder classificaties werken? Mag ik kiezen hoe ik werk als Master psycholoog? Wat als ik geen GZ opleiding wil gaan doen? Hoe start ik mijn eigen onderneming en waar moet ik allemaal aan denken? 

Herkenbare vragen? Voor mij als startende psycholoog in mijn eigen praktijk worstelde ik hiermee. Het kostte mij veel tijd en energie. Achteraf helpend voor mijn proces en om nu sterker te geloven in mijn visie. Toch voelde het óók wel eens eenzaam.  

Ik heb hierover een mooi gesprek gehad in de podcast aflevering van Karin van Maurik - podcast voor psychologen. Klik hier om deze te beluisteren.

Ik besefte me dat ik niet de enige was die dit opmerkte.

White Sand and Stone

Missie

Regelmatig krijg ik de vraag van collega psychologen die óók graag anders willen werken, maar die niet goed weten hoe dat aan te pakken of waar te beginnen. 

Ik zie mijn stap als een steentje wat in het water is gegooid en de kringen eromheen worden steeds groter. Ik draag graag bij aan het uitbreiden van dit effect en zo méér vanuit de autonomie te werken als psycholoog én vóór de cliënt. 

Hoe dan? 

Ik bied inspiratiewandelingen (€75,-) aan voor collega psychologen. We spreken ergens in Nederland af voor een wandeling van ongeveer een uur, waarin we jouw vragen en ambities bespreken.

Het doel is om je weer met nieuwe energie en inspiratie verder te krijgen op je pad!

Spreekt dit je aan?

Neem contact op om een afspraak te maken. 

20210130_164526.jpg
bottom of page