top of page
Wandelen, boksen, fitness, dansen en yoga

Het wandelen, boksen, fitness, dansen en soms yoga wordt bij Lean In door mij, Ryanne, opgepakt. Ik ben geregistreerd Buitenpsycholoog (www.debuitenpsychologen.nl). Onze gesprekken, met tools vanuit de positieve psychologie, vinden buiten plaats, behalve bij code oranje of rood. Hierbij maken we gebruik van thema's uit de natuur. De kracht van de natuur, frisse lucht, beweging én oplossingsgerichte tools zorgen voor een fijne, lichte en effectieve manier van het aanpakken van jouw hulpvraag en letterlijk meer ruimte om te praten. 

Ik heb ruime ervaring met boksen, dansen, yoga en fitness, zowel het zelf beoefenen als het begeleiden.

IMG_7717.jpg
Ryanne
Ester foto.jpeg
Yoga

Mijn naam is Ester Belder. 
Woorden die mij omschrijven zijn: nieuwsgierig, onderzoekend, verbonden, afgestemd, rustig en betrokken. 

Ik geef lichaamsgerichte coaching met yoga en mediatie als hoofdelement. De sessies pas ik altijd per moment aan aan de persoon, zodat we werken aan wat jij nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn: meer contact krijgen met het lichaam, minder denken en piekeren, beter kunnen ontspannen of bewustwording creëren. 
Ook leer ik je graag technieken die je zelf toe kunt passen wanneer jij ze nodig hebt. Daarnaast kan yoga/bewegen natuurlijk ook bij lichamelijke klachten heel helpend zijn, weer passen we de sessie dan aan op wat jij in dat moment nodig hebt. 

Ester
Stagiaire

Mijn naam is Gijs van Nielen, en ik ben een enthousiaste 23-jarige student. Momenteel breng ik mijn eerste jaar door aan de opleiding Psychomotorische Therapie aan de HAN. Mijn passie voor de menselijke geest en lichaam heeft me geleid naar dit boeiende vakgebied, waar ik de nodige kennis opdoe om anderen te helpen op hun reis naar fysieke en mentale gezondheid.
 
Sport is altijd een integraal onderdeel van mijn leven geweest, en ik koester vooral mijn liefde voor hockey en fitness. Deze twee disciplines dagen me uit, houden me fit en laten me de kracht van doorzettingsvermogen ervaren. Als sportliefhebber heb ik niet alleen plezier in het beoefenen van deze activiteiten, maar ben ik ook vastbesloten om anderen te inspireren om een gezonde levensstijl na te streven.
 
Naast mijn studie ben ik actief als personal trainer. Ik geloof dat iedereen de potentie heeft om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken en ik sta klaar om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te begeleiden op hun reis. Of je nu net begint, specifieke doelen hebt of gewoon wat extra motivatie nodig hebt, ik help graag!
 
In mijn zoektocht naar een stage, ben ik bij Lean In beland. Deze praktijk biedt voor mij de perfecte combinatie van mijn interessegebieden: psychologie en beweging. Ik waardeer het belang van zowel fysieke activiteit als mentale gezondheid. Het is deze integratie van psychologie en beweging die me bij Lean In heeft gebracht, een plek waar ik mijn passie voor beide kan combineren. Hier krijg ik de kans om mijn kennis toe te passen en heel veel te leren.

Gijs Lean In.png
Ester
bottom of page