Ester foto.jpeg
yoga circles

Yoga

Mijn naam is Ester Belder, 26 jaar oud. 

Woorden die mij omschrijven zijn: nieuwsgierig, onderzoekend, verbonden, afgestemd, rustig en betrokken. 

Ik geef lichaamsgerichte coaching met yoga en mediatie als hoofdelement. De sessies pas ik altijd per moment aan aan de persoon, zodat we werken aan wat jij nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn: meer contact krijgen met het lichaam, minder denken en piekeren, beter kunnen ontspannen of bewustwording creëren. 

Ook leer ik je graag technieken die je zelf toe kunt passen wanneer jij ze nodig hebt. Daarnaast kan yoga/bewegen natuurlijk ook bij lichamelijke klachten heel helpend zijn, weer passen we de sessie dan aan op wat jij in dat moment nodig hebt. 

dumbell gewicht
bokshandschoenen

Boksen en Fitness

Mijn naam is Vernon Pieters en ik combineer mijn werk als Bewegingsagoog voor een GGZ instelling met een zelfstandige functie als freelance Personal Trainer. Daarnaast heb ik een samenwerking met Ryanne.

20210614_180925_edited.jpg

Voor een goed herstel- of rehabilitatieproces geloof ik in een juiste combinatie van psychotherapie en beweging/sporten. Ik vind het daarbij erg leuk om zowel individueel als in groepsverband mensen te ondersteunen met hun hulpvraag. Door laagdrempelig en in een veilige omgeving te werken, probeer ik je op een rustige en prettige manier fysiek te activeren waarbij ik zoveel mogelijk afstem op jouw wensen.

Sport en bewegen zijn in mijn leven altijd een positieve leidraad geweest. Het geeft mij vertrouwen en inzichten in mijn fysieke en mentale mogelijkheden. Daarbij staat ontspannen en plezierig sporten voor mij altijd centraal. Naast het contact dat we samen opbouwen aan de hand van jouw hulpvraag, vind ik het dus ook belangrijk om op een ontspannen en plezierige manier fysiek bezig te zijn.

Samen kijken we naar de manier van sporten (Boksen of Fitness) die voor jou het beste werkt en je hulpvraag optimaal kan beantwoorden. Met mijn werkervaring in de GGZ en als Personal Trainer hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren zodat jij weer beter in je vel gaat zitten!

vernon2.JPG
 
 
ik wandelen.jpg
bos natuur

Wandelen

Het wandelen wordt bij Lean In door mij, Ryanne, opgepakt. Ik ben geregistreerd Buitenpsycholoog (www.debuitenpsychologen.nl). Onze gesprekken, met tools vanuit de positieve psychologie, vinden buiten plaats, behalve bij code oranje of rood. Hierbij maken we gebruik van thema's uit de natuur. De kracht van de natuur, frisse lucht, beweging én oplossingsgerichte tools zorgen voor een fijne, lichte en effectieve manier van het aanpakken van jouw hulpvraag en letterlijk meer ruimte om te praten. 

Ook neem ik regelmatig de begeleiding van het boksen, fitness en dansen op me.