top of page
Ester foto.jpeg

Yoga

Mijn naam is Ester Belder, 26 jaar oud. 

Woorden die mij omschrijven zijn: nieuwsgierig, onderzoekend, verbonden, afgestemd, rustig en betrokken. 

Ik geef lichaamsgerichte coaching met yoga en mediatie als hoofdelement. De sessies pas ik altijd per moment aan aan de persoon, zodat we werken aan wat jij nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn: meer contact krijgen met het lichaam, minder denken en piekeren, beter kunnen ontspannen of bewustwording creëren. 

Ook leer ik je graag technieken die je zelf toe kunt passen wanneer jij ze nodig hebt. Daarnaast kan yoga/bewegen natuurlijk ook bij lichamelijke klachten heel helpend zijn, weer passen we de sessie dan aan op wat jij in dat moment nodig hebt. 

Ester

Wandelen

Het wandelen, boksen, fitness, dansen en soms ook yoga wordt bij Lean In door mij, Ryanne, opgepakt. Ik ben geregistreerd Buitenpsycholoog (www.debuitenpsychologen.nl). Onze gesprekken, met tools vanuit de positieve psychologie, vinden buiten plaats, behalve bij code oranje of rood. Hierbij maken we gebruik van thema's uit de natuur. De kracht van de natuur, frisse lucht, beweging én oplossingsgerichte tools zorgen voor een fijne, lichte en effectieve manier van het aanpakken van jouw hulpvraag en letterlijk meer ruimte om te praten. 

Ik heb ruime ervaring met boksen, dansen, yoga en fitness, zowel het zelf beoefenen als het begeleiden.

IMG_7717.jpg
Ryanne
bottom of page